Sort by
Sort by

Draga djeco, roditelji, nastavnici, učitelji i bake,

dobrodošli na virtualno putovanje, čije su finalno odredište - zdravije životne navike. Smjestite se udobno i zavežite pojaseve, jer ulazite u svijet Zdravo! Akademije. Kroz nju ćete naučiti sve o pravilima balansirane prehrane, ali i pronaći savjete za fizičku aktivnost vaše djecu, koje smo kreirali u saradnji sa poznatim sportistima. Pa krenimo!

Video

 

Zdravo! Baka

Pročitajte više

 

Vas zovemo kada nam treba dobar savjet ili kada zaboravimo kako spremiti neko tradicionalno i dobro jelo. Vi ste te koje se trudite da vaša djeca i unuci jedu zdravo, a samo vi znate kako uspijevate u tome. Kako im to polazi za rukom moći ćete saznati i vi, jer mjesto Zdravo! Bake će biti mjesto za sve one koji žele saznati male tajne koje samo bake znaju.

 

Zdravo! Roditelji

Pročitajte više

 

Najvažniju ulogu u usvajanju zdravih životnih navika vaše djece igrate upravo vi. Ako vam je potrebna pomoć po pitanju toga koje namirnice odabrati, koliko im je vode neophodno i da li dovoljno vremena provode fizički aktivni, na pravom ste mjestu. Zdravo! Akademija je mjesto koje će zasigurno postati vaš stalni savjetnik za zdrav i uravnotežen razvoj vaše djece.  

 

Zdravo! Učitelji i nastavnici

Pročitajte više

 

Obrazovanje je važan segment u životu svakog pojedinca, a uloga mentora koji inspirira i vodi primjerom sa sobom nosi brojne izazove. Na sreću, kroz naš projekat Zdravo! akumulirali smo opsežno znanje o tome na koji način educirati djecu da usvajaju zdrave životne navike, od prehrane, do fizičke aktivnosti. Pridružite se Zdravo! Akademiji kako biste još uspješnije, svojim primjerom, oblikovali ponašanja djece, te u njihove umove i srca usađivali najljepše uspomene i znanja.

 

Zdravo! Djeco

Pročitajte više

 

Svakim danom učite i razvijate nove vještine. Ponosni smo što ćete na ovom putovanju naučiti puno o zdravijim životnim navikama, a pri tome se i zabaviti. Spoznat ćete da putem zdrave hrane činimo dobro za sebe, svoje mentalno i fizičko zdravlje. Osim toga, zdrava ishrana ima pozitivan uticaj na naš okoliš i planetu Zemlju. Sve navedeno ćete naučiti vježbajući s poznatim sportistima, pomažući roditeljima prilikom pripreme obroka, te igrajući kvizove znanja.