Sort by
Sort by
 

Marketing

Snaga našeg portfolija brendova i širina aktivnosti vezanih za brendove čini da marketinški poslovi u kompaniji Nestlé pružaju zadovoljstvo, da predstavljaju uzbudljivu mogućnost za građenje karijere pune izazova.

Uloga marketinga obuhvata sve aspekte građenja brendova. Naš tim se bavi brendovima i komunikacijom s potrošačima, e-poslovanjem, uvidom i razumijevanjem potrošača, digitalnom sferom, medijima i partnerstvima, proizvodnom ambalažom i dizajnom, kao i identitetom korporativnih brendova. Radimo u tijesnoj saradnji s Istraživanjem i razvojem, Korporativnim komunikacijama, Tehničkim aplikacijama i agencijskim partnerima.

Product portfolio

Tražimo

Da biste uspjeli kao član našeg tima, trebate imati našu posvećenost unapređenju kvaliteta života i davanju doprinosa zdravijoj budućnosti za pojedince i porodice, zajednicu i planetu. Odlična sposobnost komunikacije i analitičke sposobnosti su ključne, kao i sposobnost uticaja i saradnje s drugim zaposlenima u organizaciji.

U kompaniji Nestlé postoji obilje mogućnosti za ljude koji žele graditi uzbudljivu, dugoročnu karijeru u marketingu.

office discussion

Jedan od projekata za koji smatram da me je baš osnažio bio je rukovođenje ažuriranjem ambalaže za poslasticu Milo na 11 azijskih tržišta. Kao tim, izmijenili smo cjelokupan izgled te lepeze proizvoda i obezbijedili da se ambalaža može u potpunosti reciklirati. To zbilja pokazuje da sve ono što radite nije samo na lokalnom nivou; možete ići i dalje od toga.

Aiman
Ajman