Sort by
Sort by

Započnite putovanje u kompaniji Nestlé

Recruitment journey header

Mi želimo da vaše putovanje u vezi s aplikacijom
za posao u kompaniji Nestlé protekne što je moguće lakše i jednostavnije.

Aplikacija

1 - Pronađite svoju poziciju i aplicirajte y

Postavljamo sve naše prilike za zapošljavanje ovdje, na web-stranici Nestlé za karijere. Ako pronađete poziciju koja odgovara vašim interesovanjima i iskustvu, to je mjesto gde počinje vaše putovanje. Kreirajte nalog na svojoj web-stranici i možete krenuti na put.

magnifying-glass

Skrining za CV/biografiju

2 - Podijelite svoje pristupne podatke

Vaš CV ili biografija je vaša šansa da predstavite vaše najbolje profesionalno ja i u kojoj mjeri odgovarate za poziciju za koju aplicirate. Pored toga što ćete nam navesti iskustvo i kvalifikacije za posao, trebate predstaviti i tok vaše karijere, zašto ste donijeli neke odluke i šta ste time postigli.

Prvi intervju

3 - Razgovarajte s regruterom

Ako tim koji je zadužen za zapošljavanje smatra da ste dobar kandidat za posao za koji ste aplicirali, oni će stupiti u kontakt s vama za prvi intervju. To je razgovor osmišljen tako da vam pomogne da razumijete svoja interesovanja, iskustvo i motivaciju, i to je mogućnost da se detaljnije upoznate s poslom za koji aplicirate.

phone

Intervju za posao s menadžerom

4 - Upoznajte se s menadžerom

Sljedeća faza će vjerovatno biti intervju, bilo onlajn ili licem u lice, s menadžerom koji vas zapošljava na to radno mjesto. Ovdje će se vidjeti kako se uklapate u odjeljenje i na radno mjesto. Također ćete dobiti priliku da saznate nešto više o kompaniji Nestlé iznutra.

Evaluacija

5 - Pokažite svoje vještine i preferencije

Za neka radna mjesta koristimo evaluacije da bismo vas bolje upoznali. To može obuhvatati vaše kognitivne sposobnosti, kao što je numeričko i logičko razmišljanje, ili vam može pomoći da razumijete svoje preferencije u učenju, prirodne prednosti i aspiracije. U zavisnosti od radnog mjesta, mogu vas također zamoliti da izradite studiju slučaja ili prođete praktični test. Priroda i tajming evaluacije će se razlikovati u zavisnosti od posla za koji aplicirate i to će vam se prethodno jasno objasniti.

tick

Završni intervju

6 - Upoznajte se sa širim timom

Poziv na ovaj intervju znači da ste uspješno prošli sve faze do tada. Mi okupljamo različite zainteresovane strane da bismo sa sigurnošću utvrdili da ste najbolji kandidat za to radno mjesto – možda ćete upoznati tim s kojim ćete raditi. To je prilika za vas da upoznate više ljudi iz kompanije Nestlé – i da budete sigurni da i mi vama odgovaramo.

Ponuda

7 - Vrijeme je za slavlje!

Čestitamo! Radujemo se što ste postali dio Nestlé tima. Ubrzo ćete dobiti bliže podatke o ponudi koja će vam poslužiti kao vodič za otpočinjanje procesa stupanja u radni odnos, tako da možete glatko preći na svoj novi posao.

confetti

 

Mada se može malo razlikovati u zavisnosti od radnog mjesta i gdje se nalazi, vaš proces vjerovatno obuhvata faze navedene na ovoj stranici.

Saveti

 • Obavite istraživanje
  Trebate razumjeti ko smo mi i za šta se zalažemo i saznati što više o funkcionalnoj oblasti i dijelu poslovanja za koji ste zainteresovani.
 • Apliciranje
  Prilagodite CV/biografiju konkretnom radnom mjestu za koje aplicirate. Pokažite svoje prednosti i postignuća koji objašnjavaju kako će vas učiniti uspješnim na tom radnom mjestu. Ako imate profil na društvenim mrežama, provjerite je li ažuriran i odražava li ko ste vi.
 • Intervjuisanje
  Ohrabrujemo vas da prethodno razgovarate sa svojim regruterom da biste obezbijedili da se osećate ugodno i samouvjereno kada je u pitanju intervju.

  Budite ono što jeste
  Mi vas želimo upoznati baš onakve kakvi jeste. Što ste otvoreniji i direktniji, to bolje.

  Odredite šta je to što vas definiše
  Šta ćete donijeti kompaniji Nestlé? Razmislite o svojim vještinama, koje su vaše prednosti, i kako ćete povećati vrijednost našem timu.

  Vjerujte u sebe
  Mi tražimo najbolje. Ako smatrate da imate iskustvo i vještine koji su nam potrebni, želimo se upoznati s vama.