Sort by
Sort by
 

Komunikacije

Naši profesionalci u oblasti komunikacija grade narativ o tome  kako naša kompanija i proizvodi pomažu u stvaranju sretnije i zdravije budućnosti za ljude, zajednice i planetu.

Obraćamo se širokom auditoriju, uključujući medije, NVO, međunarodne organizacije, ključne lidere u formiranju mišljenja, zaposlene, potrošače i širu javnost.

meeting-discussion-wide

 

Naša ekspertiza

Nudimo vam mogućnosti da na lokalnom i međunarodnom nivou produbite svoju ekspertizu u svim aspektima korporativnih komunikacija:
 • Odnosi s medijima
  Bit ćete glas kompanije odgovoran za odnose s onlajn, emitovanim i štampanim medijima.
 • Javni poslovi
  Gradit ćete i održavati odnose s eksternim zainteresovanim stranama i predstavljati interese kompanije kod širokog spektra eksternih strana.
 • Digitalne komunikacije
  Izrađivat ćete strategije i sadržaj komunikacija s digitalnim medijima i društvenim mrežama, da biste doprinijeli upravljanju tržišnom vrijednošću brenda Nestlé i njegovom korporativnom ugledu.
 • Interne komunikacije
  Vaš će rad pomoći u građenju angažovanja, koje motiviše zaposlene i čini ih ponosnim što rade za Nestlé.

Tražimo

Dobro organizovane ljude, koji s lakoćom upravljaju s više projekata u okruženju, koje pak odlikuju brza dinamičnost i brze promjene.

Bit ćete timski igrač otporan na stres, koji može graditi odnose sa širokim spektrom zainteresovanih strana.

Vaš proaktivni stav u smislu „mogu ja to“ upotpunjen je dobro razvijenim osjećajem za kreativnost. Od ključnog značaja su agilnost, upornost i orijentisanost k postizanju rezultata.

communications meeting

Izazovi koji inspirišu, globalni uticaj i sadržajan rad su neki od razloga zašto se svaki dan proveden u kompaniji Nestlé razlikuje. Kontinuirano razvijam osnovne vještine, istražujem svoju strast prema poslu i mijenjam stvari na poslu, koji mi pruža zadovoljstvo i uzbuđenje dok ga obavljam.

Neil
Nil