Sort by
Sort by

S 418 fabrika u 86 zemalja imamo veliku proizvodnu sposobnost u cijelom našem poslovanju. Bez toga naprosto ne bismo mogli ispuniti visoka očekivanja naših potrošača i kupaca, svih zainteresovanih strana i nas samih.

Mi smo pasioniran i multidisciplinaran tim koji radi u različitim oblastima, kao što su: Inženjering, Sigurnost, Zdravlje i životna sredina, Izvrsnost operacija, Regulatorni poslovi i Kvalitet. Mi uživamo da služimo i uvijek težimo da budemo što bolji, u saradnji s kolegama i partnerima, da bismo rasli i zajedno uspijevali. Da bismo pridobili srca i duše, moramo osigurati kvalitet u svemu što radimo, u duhu izvrsnosti i domaćinskog duha.

Ako ste posvećeni tome da dajete samo najbolje od sebe, tim kojem ćete se pridružiti samo je početak vaše karijere u Kompaniji Nestlé. Postoje neograničene mogućnosti u svim oblastima našeg poslovanja, funkcijama i geografskim lokacijama; dok rastete kao pojedinac, doprinosite rastu šireg tima.

Rad u mnogim funkcijama i umrežavanje omogućili su mi da razumijem procese u prehrambenoj industriji, od farme do viljuške. Posjećivala sam dobavljače i radila s Inovacionim timom da vidim kako isporučuju ono što potrošač najviše želi.

Blair photo
Blair