Sort by
Sort by
 

Informacione tehnologije

Mi upravljamo najvećom lepezom IT operacija u industriji robe široke potrošnje i vršimo digitalnu transformaciju u odgovarajućem obimu. IT omogućava kompaniji Nestlé da u pozitivnom smislu unosi promjene u život miliona potrošača i kupaca širom svijeta.

Koristimo mašinsko učenje i naprednu analitiku da bismo izvršili transformaciju u načinu korištenja podataka, mogućnostima e-trgovine te da bismo bolje uslužili svoje kupce i unaprijedili mogućnosti 'industrije 4.0’ u lancu snabdijevanja i proizvodnji.

Kompanija Nestlé koristi sve korporativne funkcije za isporuku IT proizvoda i rješenja koji određuju našu digitalnu transformaciju.

office environment

Tražimo

Mi smo multikulturalni tim u kojem vlada različitost, stoga tražimo ljude koji dijele naše vrijednosti: one koji su radoznali, inovativni, koji vole da sarađuju i gaje strast prema novim tehnologijama i posjeduju digitalnu spretnost.

Motivisat će vas izazov da unapređujete život potrošača odgovornim korištenjem tehnologije. Ako želite izvršiti neki uticaj, tada vašoj IT karijeri u kompaniji Nestlé više ništa neće stajati na putu.

Vaše radno mjesto u Nestlé IT odeljenju u oblasti bezbjednosti i usklađenosti s propisima neposredno utiče na to da se milionima kupaca omogući da uživaju u našim proizvodima i poboljšaju kvalitet svog života.

Eugenio
Euđenio

 

Je li Informacione tehnologije pravo radno mjesto za vas?