Sort by
Sort by

Prijavite moguće odstupanje

Recite nam ako Vas nešto zabrinjava

Nestléova korporativna načela poslovanja odražavaju našu posvećenost snažnoj kulturi pravilnog postupanja kao neizostavnoj osnovi našeg načina poslovanja.

Više od pukih riječi na papiru, naša su načela provediva i mi smo spremni učiniti ono što je potrebno da bismo osigurali poslovanje naše kompanije u skladu s onim čemu smo se posvetili. Vi nam možete pomoći pri ostvarenju tog cilja. Naš Sustav obavještavanja o usklađenosti s propisima i poslovnim principima „Recite nam“, pruža Vama i svim ostalim vanjskim suradnicima komunikacijski kanal posvećen prijavljivanju mogućih slučajeva nepoštivanja Korporativnih načela poslovanja.

VAŽNO: Molimo Vas da obratite pažnju na to da bi se pritužbe vezane uz proizvode i usluge trebale prijavljivati kontaktiranjem našeg tima podrške korisnicima

Kako prijaviti moguće odstupanje?

Naš Sustav obavještavanja o usklađenosti s propisima i poslovnim principima „Recite nam“  dostupan je u svako doba (24 sata dnevno, 365 dana godišnje).

1. Možete odabrati između popunjavanja internetskog obrasca i ostavljanja poruke na besplatnom telefonskom broju. Način postupanja s prijavama jednak je za obje mogućnosti. 

Putem ove internetske stranice: website

2. U oba ćete slučaja dobiti zasebni broj prijave. Molimo Vas da zapišete taj broj te ga čuvate na sigurnom.

3. Taj je broj prijave Vaš osobni ključ za Sustav obavještavanja o usklađenosti s propisima i poslovnim principima kao i za prijavu koju ste poslali. On Vam omogućuje da pratite napredak Vašeg slučaja te da pružite dodatne informacije. Od Vas će se tražiti da unesete taj broj svaki put kada se budete prijavljivali u sustav.

4. Svakom problemu pristupamo ozbiljno te poduzimamo odgovarajuće mjere za svaku prijavu. Obavještavat ćemo Vas o napretku tijekom cijelog procesa obrade Vašeg slučaja.

5. Uvijek se možete vratiti na internetsku stranicu te pratiti napredak Vašeg slučaja koristeći se Vašim brojem prijave.

6. Posvećeni smo poboljšavanju našeg Sustava obavještavanja o o usklađenosti s propisima i poslovnim principima te zadržavamo pravo na buduće promjene.