Sort by
Sort by
 

Prodaja

Mi svakodnevno prodamo preko milijardu proizvoda, što je u 2020. godini za Prodaju predstavljalo vrijednost od 84,3 milijarde CHF u 186 zemalja širom svijeta.

Naši timovi u Prodaji i Komercijalnom razvoju postižu ovaj rezultat upravljajući kategorijama i kupcima, odnosima s kupcima, putevima do marketinških strategija, aktivnostima prodaje na terenu i lancima snabdijevanja okrenutih ka kupcima. U svim ovim oblastima, fokusirani smo na to da oduševimo naše potrošače i pomognemo im da vode sretniji i zdraviji život.

Bilo da se želite fokusirati na osmišljavanje strategija kategorija i inicijativa, ili davanje prijedloga za prodaju zasnovanih na činjenicama, ili upravljanje mrežama distribucije, ili pak na kupce i prodavnice, mi posjedujemo tu širinu i obim da možemo ispuniti vaše ambicije u prodaji.

Product portfolio

Tražimo

Potrebi su vam dosadašnji rezultati i želja za komercijalnim uspjehom u prodaji ili okruženju okrenutom ka kupcima, kao i pobjednički mentalitet, samopouzdanje, integritet i energija.

Ako uz ove sposobnosti posjedujete i intelektualnu radoznalost da pronađete nova rješenja i najviši standard integriteta, onda je ovo pravi tim za vas.

Naći ćete se na radnom mjestu koje prihvata različitost i inovacije i koje je posvećeno postizanju rezultata.

Algramo

To što smo u kontaktu s puno različitih ljudi iz raznih sredina podstiče nove ideje i postavlja izazov pred svakog od nas da budemo još bolji. Za mene, to znači prevođenje iskustva u pogledu brendova u još relevantnije izvršenje u samim prodavnicama.

Simon
Simon