Sort by
Sort by
  

Finansije

Posvećeni smo postizanju vodećih finansijskih performansi u industriji, čvrstom i zdravom finansijskom upravljanju i usklađenosti s finansijskim zakonima. Naš je cilj optimizacija rasta kompanije Nestlé, tokova gotovine i povrata od investicija. Ukratko, mi radimo na istinskim promjenama – u cilju stvaranja dugoročnih vrijednosti, i za akcionare i za društvo u cjelini.

Nudimo veliki izbor radnih mjesta u oblasti finansija, u rasponu od računovodstva do poreza, od penzija do trezora, od troškova do revizije, i na tržištima i u zajedničkim centrima za pružanje usluga. Naši timovi obezbjeđuju planiranje i izvještavanje, kao pomoć pri donošenju odluka, dok kontrolori u poslovnim jedinicama i pomoćnim funkcijama pomažu u postizanju boljih performansi u poslovanju i sprovođenju strategija.

Naši ljudi u oblasti finansija razlikuju se kao i njihova radna mjesta – naime, lokalni finansijski timovi pružaju podršku u preko 180 zemalja u kojima Nestlé prodaje svoje proizvode. Ova globalna mreža pruža vam velike mogućnosti da učite i razvijate se putem praktičnog iskustva stečenog na poslu ili na kursevima u oblasti finansija i rukovođenja na Nestlé Akademiji za učenje. Vi određujete dinamiku kojom želite unapređivati svoje vještine.

Neka naš tim bude sljedeća destinacija u vašoj karijeri. Šta god vam bilo u fokusu, neće vam nedostajati izazova i možete biti sigurni da će vaše ideje i ekspertiza povećati našu konkurentnost.

finance colleagues

Tražimo

Ljude s pronicljivim shvatanjem poslovanja, analitičkim vještinama i vještinama za rješavanje problema, samopouzdanjem i energijom za obavljanje posla.

Ako posjedujete ove sposobnosti, uz najviše standarde integriteta, onda je naš tim pravo mjesto za vas.

colleagues talking

Mada moja dnevna rutina započinje ažuriranjem portfolija mog naloga, poslije toga sve se može začas promijeniti. Većinu vremena provodim u rješavanju problema i pronalaženju uzroka njihove pojave, i to me baš ispunjava.

Matthew
Metju