Sort by
Sort by

Ljudski resursi (HR)

Ljudi su ključ našeg uspjeha. Naša HR funkcija podržava naših 270.000 zaposlenih da nastave unapređivati našu organizaciju. Posao u HR omogućit će vam da doprinesete boljoj budućnosti, bilo preko naših vodećih programa u industriji za pružanje podrške mladima, za postizanje različitosti, ravnopravnosti, inkluzije te pripadanjem ili pružanjem pomoći u stvaranju zajedničke vrijednosti u svemu što radimo.

HR u Nestlé otvaraju vam mogućnosti u tri velike oblasti. Možete raditi u partnerstvu s poslovnim menadžerima i pomagati im pri unapređenju performansi preko ljudskih resursa. Možete našem timu donijeti svoje iskustvo u oblasti regrutovanja, razvoja ili drugim specijalističkim oblastima HR, ili se možete pridružiti jednom od centara ekonomije obima, što obezbjeđuje da naši zaposleni ispune sopstvene suštinske potrebe da bi se mogli fokusirati na ono što najbolje rade.

careers-hr-discussion-wide2

Tražimo

Karijera u okviru Ljudskih resursa pruža puno zadovoljstva, ali i postavlja mnoge izazove. Tražimo ljude koji razmišljaju strateški i koji mogu proaktivno graditi i upravljati partnerstvima u okviru grupe, da bi nam pomogli da upravljamo našim talentima. Kombinovanjem ekspertize s poslovnom pronicljivošću, bit ćete okrenuti ljudima i postati timski igrač koji inspiriše.

Moći ćete davati djelotvorne savjete i upravljati odnosima i tako ćete obezbijediti da imamo najbolji ljudski kapital, da bi tako kompanija Nestlé bila jaka i konkurentna.

careers-office-discussion-wide3

Karijera u okviru Ljudskih resursa pruža puno zadovoljstva, ali i izazova. Tražimo ljude koji razmišljaju strateški i koji mogu proaktivno graditi i upravljati partnerstvima u okviru grupe da bi nam pomogli da upravljamo našim talentima. Kombinovanjem ekspertize s poslovnom pronicljivošću, bit ćete okrenuti ljudima i postati timski igrač koji podstiče. Moći ćete davati djelotvorne savjete i upravljati odnosima i pri tome obezbjeđivati da imamo najbolji ljudski kapital, da bi kompanija Nestlé ostala jaka i konkurentna.

Lusi
Lusi