Sort by
Sort by
 

Inženjering

Naši inženjeri doprinose procesu unapređenja, strategiji operacija i proizvodnim projektima. Svojom ukupnom odgovornošću za naša osnovna sredstva, oni pomažu da se obezbijedi održavanje naših resursa, doprinose njihovoj konkurentnosti, u skladu s propisima i bezbijedni. Inženjeri kompanije Nestlé također upravljaju Programom kompanije Nestlé za kapitalna ulaganja, vrijednim više milijardi CHF.

Inženjering u kompaniji Nestlé obuhvata digitalne operacije, obezbjeđivanje primjene najboljih 4.0 tehnologija u industriji i njihovu integraciju u naša sredstva, radi optimizacije performansi. Inženjeri kompanije Nestlé također imaju odgovornost prema životnoj sredini, obezbjeđivanjem rješenja i tehnologija u oblastima kao što su reciklaža plastike, obnovljiva energija, nulta emisija ugljika i ponovna upotreba vode.

Engineering colleagues

Tražimo

Inženjere čija su strast nove tehnologije i koji bi željeli postati dio putovanja kroz digitalne transformacije.

Bit ćete agilni, kreativni i fokusirani na iznalaženje rješenja, posebno u pružanju pomoći industriji da omogući zeleniju i održiviju budućnost. Prihvatat ćete različitost i inkluziju i radoznalo ćete istraživati u oblasti svih kategorija proizvoda, geografskih položaja i funkcija.

office discussion

Kao lider u oblasti digitalne transformacije u jednoj od naših fabrika, pronalazim uzroke neefikasnosti u našim procesima i utvrđujem potencijal koji imamo da bi se mojim kolegama i zaposlenima u proizvodnji olakšao život, tako što će im se svakodnevni zadaci svoditi na samo jedan klik.

Micky
Miki