Sort by
Sort by

Studenti i diplomci

students and graduates header


Prilike za razvoj

Mi razmišljamo kao inovatori. Prihvatamo različitost. Radimo agilno. I s oko 270.000 zaposlenih u 186 zemalja takvih smo razmjera da možemo pozitivno uticati na živote ljudi. Stoga, ako želite da to što radite ima neki uticaj, Nestlé vam nudi inspirativne mogućnosti na početku vaše karijere širom svijeta.


Ključni programi

Internship
apprentice with colleagues

Ostali programi

Nesternship programi

Nesternship programi predstavljaju “poluvirtuelno” plaćeno pripravništvo gdje radite na Nestlé projektima u stvarnom životu sa sopstvene lokacije. Oni će vam pomoći da unaprijedite digitalne vještine, preduzetnički duh, kao i agilnost da se nosite s različitim situacijama. Nesternship programi su dodata vrijednost redovnom Nestlé pripravništvu tako da možete raditi i u našim prostorijama kada je potrebno.

Dostupnost: Evropa, Bliski Istok, Afrika, Okeanija, Azija 

careers-nesternship-wide

Program obuke za menadžere

Sa svoja tri elementa – iskustvo, mreže i obrazovanje – ovaj program koji traje od 18 do 24 mjeseca namijenjen je razvoju ljudi kao budućih lidera u kompaniji Nestlé. To je imerzivno iskustvo učenja koje vam daje holistički pogled na naše poslovanje i kako funkcioniše.

Dostupnost: SAD, Indonezija, Singapur, Malezija, Tajland, Afrika

careers-management-trainee-program-wide

Program obuke za diplomce

Ovaj program rotacije koji traje od dve do tri godine namenjen je ubrzavanju karijere za odabrane kandidate. Radićete na različitim pozicijama u vašem regionu – na primer IT, Marketing, Prodaja, Ljudski resursi (HR), Lanac snabdevanja, Finansije, Ishrana ili Digitalna proizvodnja – i uživati u obuci i mogućnostima učenja tokom čitavog programa.

Dostupnost: Evropa, Bliski Istok, Okeanija, SAD, Kanada, Latinska Amerika

careers-graduate-trainee-program


Da čujemo šta kažu naše kolege

Frederike – student koji radi u HR u Nordijskim zemljama

Počela sam kao specijalista za kafu u Nespresso butiku u Kopenhagenu prije nego što sam počela raditi kao student u Nordijskom HR Timu.

Program “Kompaniji Nestlé su potrebni MLADI (Youth)” omogućio mi je da steknem puno novih vještina i puno novog znanja, a što se tiče budućnosti, nadam se da ću moći uraditi nešto značajno za Nestlé na isti način na koji Nestlé čini nešto značajno za mene.

careers-internship-480
careers-quote-frederikke

Christopher – Student, Doktorska obuka u Nestlé institutu zdravstvenih nauka, Švajcarska

Proučavam kako međućelijski i dijetalni metaboliti utiču na mitohondrije i ćelijsku bioenergiju. Doktorski program u Nestlé institutu zdravstvenih nauka jedinstveno je iskustvo koje proširuje moje horizonte i perspektivu.

Učim od naučnika eksperata koji rade u najsavremenijim laboratorijama i stičem dragocjeno znanje od profesionalaca – da bi me pripremili za svijet rada.

careers-rd-phd-program-480
careers-quote-rd-phd-program-christopher

Minhaal – Student, Nesternship, Nestlé Pakistan

Izazovno, inspirativno i transformativno, to su riječi kojima se definiše moje iskustvo u kompaniji Nestlé.

Rad na projektima inkluzivnosti, brendiranja poslodavca i angažovanje mladih bili su prilika da se izbrusim kroz  profesionalni i lični rast.

nesternship-quote-480
careers-quote-nesternship-program-minhaal