Sort by
Sort by
 

Lanac snabdijevanja

Podržavanje održivog rasta

Naši stručnjaci u lancu snabdijevanja imaju odlučujuću ulogu u obezbjeđivanju svježih proizvoda i na raspolaganju su našim potrošačima u svakom trenutku, i u prodavnici i onlajn.

Timovi Lanca snabdijevanja u kompaniji Nestlé rade s kupcima i komercijalnim timovima za usklađivanje i izradu prognoza potražnje. Oni blagovremeno obezbjeđuju materijale iz odgovorno izabranih izvora: Nestlé se obavezao na principe odgovornog snabdijevanja sirovinama kojima se poštuju životna sredina i ljudska prava, a od svojih dobavljača očekujemo da poštuju naše standarde. Naši timovi u Lancu snabdijevanja rade u partnerstvu s proizvodnjom na planiranju i uravnoteženju nivoa proizvodnje i zaliha, tako da se naša mreža snabdijeva proizvodima na pravi način. Oni su odgovorni i za bezbijedno, održivo i blagovremeno skladištenje i isporuku naših proizvoda kupcima i potrošačima.

U Lancu snabdijevanja kompanije Nestlé nudimo plodnu karijeru u oblasti lanca snabdijevanja kupaca, planiranja ponude i potražnje, nabavke i logistike. Šta god odabrali, promijenit ćete u pozitivnom smislu život potrošača i kupaca širom svijeta. Obim našeg poslovanja znači da možete mijenjati radna mesta i lokacije, čak i na globalnom nivou.

Supply chain

Tražimo

Ljude koji mogu da projektuju, planiraju i izvršavaju efikasne dolazne i odlazne tokove proizvoda i skladištenja dobara, na vrijeme i na osnovu pravih troškova od nastanka do potrošnje, da snabdijevaju naše fabrike i ispunjavaju različite zahtjeve kupaca.

Moći ćete unakrsno raditi s drugim funkcijama, timovima Operacija i Komercijalnim timovima i steći duboko znanje o Lancu snabdijevanja kompanije Nestlé. Vaša vještina slušanja je dodatna vrijednost u smislu prevođenja poslovnih modela u prijedlog vrijednosti za naše kupce.

warehouse

Nabavka

Samo najbolje za naše potrošače

Naši timovi za nabavku donose rješenja u oblasti proizvodnje, usluga i materijala, ali i izvlače maksimum iz uvida u tržište, inovacija i najbolje prakse dobavljača. Oni pomažu u postizanju održivog rasta, kreiranjem odgovornih, održivih i regenerativnih zaliha.

Mogućnosti koje nudi karijera u Nabavci kompanije Nestlé obuhvata upravljanje kategorijama u pogledu neposrednih i posrednih materijala i usluga, održivo i odgovorno snabdijevanje sirovinama iz odabranih izvora, unapređenja procesa, poslovno partnerstvo i operacije u lancu snabdijevanja.

S preko 40 različitih nacionalnosti u naša tri Globalna centra (Malezija, Švajcarska i Panama), podstičemo različitost i ponosimo se što obezbjeđujemo jednake mogućnosti za sve.

Omogućit će vam se da svoju karijeru gradite na određenoj lokaciji, u određenoj kategoriji ili na globalnom nivou: u Nabavci imate jedinstvenu mogućnost da karijeru gradite na međunarodnom nivou.

procurement

Tražimo

Ljude koji razmišljaju na strateški, analitički i agilan način, usmjerene na cjelovito rješavanje pri upravljanju poslovanjem i koji proaktivno grade i upravljaju partnerstvima u okviru i van grupe radi stvaranja održive vrijednosti putem odgovornog snabdijevanja sirovinama.

Ljude koji znaju komunicirati i upravljati složenim odnosima sa zainteresovanim stranama na svim nivoima, koji prihvataju multikulturalnu različitost i žele da rade u više kategorija, na različitim geografskim lokacijama i funkcijama.

procurement

Imam običaj da odlazim u supermarkete i provjeravam deklaracije sa sastojcima proizvoda gdje god da se nađem. Ispunjava me zadovoljstvom kada vidim da se ulje koje kupujem u postupku nabavke nalazi na deklaraciji i na policama, da bi ga potrošači širom svijeta koristili svaki dan.

Celine
Selin