Sort by
Sort by

KUHARICA ZDRAVO! KUHAJ

Većina nas roditelja/staratelja često pravi značajne prilagodbe svojih svakodnevnih navika, pogotovo jer danas sve više vremena provodimo u kući. To uključuje i prilagođavanje navika kuhanja. Iako često nedovoljno informisani, mnogi roditelji žele da djeci pripremaju zdrava i nutritivna jela, koja će sadržavati dovoljan broj kalorija (ni previše ni premalo), biti izvor energije, proteina, zdravih masti, ali i sadržavati dovoljne količine voća i povrća.

Kako bi Vama taj posao olakšali, a djeci priredili mnogo zabavnih, zdravih jela bogatih svim potrebnim namirnicama, poznate mame/kuharice/nutricionistkinje su udružile snage i u sklopu Zdravo! projekta Vam pripremile Kuharicu Zdravo kuhaj!

Ilda Humić, Irmela Kadić i Nevena Pandža, zajedno sa vrijednim i maštovitim mamama/tatama, prikupit će raznovrsne recepte koji će pomoći da Vaše vrijeme provedeno u kuhinji prođe kvalitetno, ne samo u pripremi hrane, već i uključivanja vaših mališana u taj proces.

Kampanju je na svojim kanalima društvenih mreža podržala i ambasadorica projekta Zdravo! Amra Džeko - javnosti već poznata po svojoj strasti prema zdravoj i pravilnoj pripremi hrane za svoju porodicu.

Jednostavnim klikom na našu šaroliku kuharicu moći ćete skinuti set recepata, u kojima ćete pronaći i vrijedne savjete naše regionalne nutricionistkinje. 

Priredite porodičnu i zdravu zabavu u kuhinji sa svojim mališanima!