Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

© 2019 Nestlé

Sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva svih tekstova, slika i drugih materijala na ovoj web-stranici vlasništvo su Nestlé Grupe ili su navedeni uz dopuštenje relevantnog vlasnika.

Dozvoljeno vam je pregledavanje ove web-stranice, reprodukcija njenih dijelova putem ispisa, preuzimanja na tvrdi disk ili za potrebe distribucije drugim pojedincima. To je dopušteno pod uvjetom da očuvate sva autorska prava i druga vlasnička prava te da se gore navedena obavijest o zaštitnim znacima pojavljuje na takvim reprodukcijama. Nijedna reprodukcija dijela ove web-stranice ne smije se prodavati ili distribuirati za komercijalnu dobit niti se smije mijenjati ili ugrađivati u druga djela, publikacije ili web-stranice.

Zaštitni znaci, logotipovi, znakovi i oznake usluga (zajedničkim nazivom „Zaštitni znaci“) koji se nalaze na ovoj web-stranici pripadaju Nestlé Grupi. Ništa sadržano na ovoj web-stranici ne smije se tumačiti kao davanje ikakve licence ili prava na korištenje bilo kojeg Zaštitnog znaka na ovoj web-stranici. Strogo je zabranjeno korištenje/zloupotreba Zaštitnih znakova prikazanih na ovoj web-stranici, ili drugih sadržaja na ovoj web-stranici, osim kako je predviđeno ovim Uvjetima. Također vas obavještavamo da će Nestlé Grupa strogo primijenjivati svoja prava intelektualnog vlasništva u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenoj zakonom, uključujući kazneni progon za teška kaznena djela.