Sort by
Sort by

Često postavljana pitanja vezana za karijere u kompaniji Nestlé

Često postavljana pitanja vezana za karijere u kompaniji Nestlé

Čim se pojavi potreba.  Korisno je da redovno posjećujete stranicu da biste bili sigurni da nećete propustiti nijednu novu priliku.

Molimo Vas da sve prijave dostavite putem mreže. Tako imate najviše šanse da budete uzeti u razmatranje za svaku trenutnu ili buduću poziciju.

To znači da ćete biti u mogućnosti da se prijavite na upražnjena mjesta više puta bez ponovnog unošenja svojih podataka. Također možete održavati i ažurirati svoje podatke kada god poželite, kao i sačuvati prethodne pretrage kojima ćete moći brže pristupiti.

Postupak registracije ne bi trebao trajati duže od 10 minuta. Što više podataka unesete, lakše će biti pronaći upražnjeno mjesto koje Vam odgovara i zbog toga Vas molimo da se tome posvetite i da pazite da podaci budu što tačniji i kompletniji.

Vaše podatke mogu vidjeti isključivo osobe koje su u Nestlé zadužene za zapošljavanje, kao i direktni nadređeni odgovorni za upražnjeno mjesto za koje se prijavljujete.

Čim se Vaši podaci registruju, dobit ćete o tome potvrdu putem mreže.

Ako se prijavite putem mreže i navedete adresu e-pošte, kontaktirat ćemo Vas mailom. Molimo da unesete tačnu adresu e-pošte i redovno provjeravate pristiglu poštu.

Budući da različiti provajderi e-pošte koriste različite širine prikaza, informacije koje pošaljemo mogu izgledati čudno, kao da nisu pravilno formatirane. Ako je to u pitanju, predlažemo da promijenite podešavanja u svom nalogu e-pošte. Ako koristite Hotmail, izaberite Select Option, Mail Display Settings i podesite line width na 132. U Yahoo, idite na Mail Options, General Preferences i podesite Screen Width na 99.

Postupak se razlikuje u zavisnosti od pozicije. Nakon prijema Vaše prijave, Vaš profil se analizira i poredi s očekivanim profilom koji se zahtijeva za tu poziciju. Zatim će Vas kontaktirati neko iz naše službe za zapošljavanje. Sljedeća faza može da sadrži seriju razgovora sa službom za ljudske resurse i, ako zadovoljavate kriterije, razgovore s odgovarajućim nadređenim upraviteljima. Treba napomenuti da se gleda i kako ćete se potencijalno uklopiti u našu kulturu, kao i Vaša dostignuća i motivacija.

Blagovremeno ćemo vam dostaviti raspored u kome će biti navedeno mjesto razgovora.

Cijenimo vaše vreme i napor koje ćete izdvojiti za razgovore s nama i nakon razgovora ćete dobiti obavještenje.

Da, nova radna mjesta se objavljuju svakog dana.

Provjerite minimalne sistemske zahtjeve. Moguće je da trebate preuzeti neki softver koji je potreban za pravilan rad.

Nestlé Bosnia and Herzegovina
Phone: 381 11 2019 493
Contact us via E-mail