Sort by
Sort by

Studenti i diplomci

students-graduates-article-header

 

Mogućnosti za razvoj

Nestlé nudi sjajne prilike mladima na samom početku karijere širom svijeta.

 

Nudimo različite programe kandidatima na početku njihove karijere, od obuka vježbenika do diplomskih programa i stručne prakse. Oglašavamo otvorena radna mjesta na stranici job search page (pretraga poslova), a više možete pronaći i na mrežnim stranicama pojedinih zemalja. Nestlé također pomaže mladima diljem sveta da pronađu savršen posao i započnu karijeru preko inicijative “Nestlé-u su potrebni mladi” (Nestlé needs YOUth).

 

Za mlade ljude koji su na početku karijere

Inicijativa “Nestléu su potrebni mladi” pruža mladim ljudima mogućnost da razviju vještine koje će im biti potrebne u daljoj karijere, u cilju podrške zapošljavanju mladih i preduzetništvu u sektoru poljoprivrede.

 

Nestlé Ljetna škola (Nestlé Summer’s Cool)

Pružanje podrške mladima u daljem razvoju karijere jedna je od najvažnijih misija naše kompanije. Nestlé Ljetna škola je inicijativa namijenjena upotpunjavanju akademskih znanja pružanjem uvida u različite oblasti poslovanja kompanije Nestlé. Na ovaj način se studenti i postdiplomci upoznaju sa svakodnevnim izazovima i zadacima u poslovnom svijetu.

Kroz Nestlé Ljetnu školu od njenog osnivanja prošla su 84 studenta iz Bosne i Hercegovine i zemalja regiona. Ova svojevrsna poslovna praksa namijenjena je svima koji žele da uče i razvijaju se u multikulturalnoj sredini. Praksa je plaćena, a svi polaznici nakon završene edukacije dobijaju Nestlé certifikate.

careers-graduate-trainee-program-wide 1

Usavršila sam znanja o raznim aspektima poslovanja i dobila sliku o održivom načinu poslovanja u Nestléu. Upoznala sam zaposlene u Nestléu koji su nesebično dijelili svoja iskustva s nama i nadahnuli nas na vlastite poslovne uspjehe. Istaknula bih i vrijedne kolege, također polaznike Nestle Summer’s Cool, predivne mlade osobe za koje vjerujem da će ostvariti puno toga. Ovo jedinstveno iskustvo i poznanstva ostaju za cijeli život!

Odličan program u kojem se može puno naučiti. Odlično mjesto za upoznati nove zanimljive ljude, Nestlé Summer’s Cool, nova znanja, kontakte i business certifikat.

Sadržinski kvalitetan program koji omogućava mladima da steknu konkretna znanja, imaju veću svijest o važnosti održivog poslovanja, kao i da unaprijede sebe. Pored toga, sjajna prilika za upoznavanje ljudi i stvaranja konekcija za cijeli život.

Saznaj više