Sort results by
Sort results by

NESTLE NESQUIK RTD Choco 180ml

NESQUIK ALL NATURAL ukusni mliječni napitak s kakaom, sa 100% prirodnim sastojcima. Sadrži samo pet sastojaka: mlijeko, sirovi šećer iz šećerne trske, kakaov prah smanjene masti, prirodnu aromu i cimet. 

NESQUIK RTD

NESQUIK ALL NATURAL je ukusni sterilizirani mliječni napitak s kakaom, sa 100% prirodnim sastojcima. Sadrži samo pet sastojaka: mlijeko, sirovi šećer iz šećerne trske, kakaov prah smanjene masti, prirodnu aromu i cimet. 

Recikliraj danas za bolje sutra!

Tetrapak i slamčica se mogu reciklirati (još uvijek tražimo rješenje za plastični omot za slamku). Preporučujemo vam NESQUIK All Natural mliječni napitak s kakaom kao dio školske užine vaših mališana.

Značaj i prednosti proizvoda: 

 -92% mlijeka

- Sirovi šećer iz šećerne trske

- Izvor kalcija

- Bogat bjelančevinama

-manje od 100 kcal po pakiranju.

Kalcij je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju. Raznovrsna i uravnotežena prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje Vašeg djeteta. Uz raznovrsnu prehranu i konzumaciju jedne porcije NESQUIK All Natural napitka dnevno može se osigurati potreban unos kalcija.

Sastojci:

Mlijeko s 0,9% mliječne masti (92%), sirovi šećer iz šećerne trske (2,6%),kakao-prah sa redukovanim sadržajem kakao-maslaca (1,3%),  prirodna aroma, cimet u prahu.

Čuvati na hladnom i suhom mjestu. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku/frižideru i potrošiti u roku 48 h.

Hranjive vrijednosti na 100 g
Energija 223 kJ/53 kcal
Masti 0,9g
od toga zasićene masne kiseline 0,5g
Ugljeni hidrati 7,4g
od toga šećeri  7,2g
Vlakna  0,5g
Proteini  3,5g
So 0.10g
Kalcij 108,5mg