Budi cool uz Nescafé Frappé

Nema više pare na sunčanim naočalama - zašto koristiti vruću vodu kada pripremate svoju omiljenu ljetnu kafu? Ohladite se uz NESCAFÉ® i uživajte u pjenastom Frappéu kako biste osvježili ljetni trenutak kod kuće. Ako želiš više, uvijek možeš posegnuti za jednostavnom i osvježavajućom kafom sa mlijekom ili za hladnim Americanom, rezervisanim za prave kafoljupce. Možeš čak pripremiti i Latte Macchiato ili “protreseni” Espresso.

Ako ste u pokretu, brzo pripremite NESCAFÉ® Frappé 3u1 - čak imamo i novo ukusno limitirano izdanje za ugodno, ali osvježavajuće iskustvo.

Bez obzira na to šta ćeš odabrati, priušti sebi potrebno ljetno osvježenje uz NESCAFÉ® i podijeli sa nama svoje ukusne hladne napitke koristeći oznaku #nescafefrappe #cooldown

 

 

NESCAFÉ® Frappé

Naš prvi izbor za rashladiti se za vrijeme ljeta jest čuveni NESCAFÉ® Frappé. Kremasta, ukusna i osvježavajuća kafa koju možeš jednostavno pripremiti i postići da se svuda osjećaš kao na egzotičnoj plaži. Doznaj kako ga pripremiti ovdje.

nescafe frappe
NESCAFÉ 3in1 Frappé & NESCAFÉ 3in1 Frappé Vanilija Caramela

 

 

NESCAFÉ® 3in1 Frappé & NESCAFÉ 3in1 Frappé Vanilla Caramel 

Želiš da budeš COOL uz Frappé? Probaj NESCAFÉ® 3in1 Frappé, ukusni miks osvježavajuće kafe! Sprema se brzo i možeš uživati u njoj bilo kada i bilo gdje! Izaberi klasični miks ili novo, limitirano izdanje NESCAFÉ® 3in1 Frappé Vanilla&Caramel sa neodoljivim ukusom vanile i karamele.

 

 

ICED CAPPUCCINO

Ukusan, pjenast i jednostavan za pripremu, bilo da je to vaša prva šoljica kafe u danu, ili uživate u popodnevnoj pauzi. 
Uz NESCAFÉ® GOLD Iced Cappuccino učini svoj trenutak posebnim bilo gdje, bilo kada!
Možete birati između dva okusa - NESCAFÉ® GOLD Iced Cappuccino ili NESCAFÉ® GOLD Iced Salted Caramel Latte.

Nescafe frappe cappuccino
nescae frappe ledena americano kafa

 

 

LEDENI AMERICANO

Jednostavno i osvježavajuće: NESCAFÉ® kafa prelivena hladnom vodom stvoriće lagani sloj kreme prekrivene ledom.
Rezultat: predivno bogata šoljica s dubinom i nijansama. Kako ga pripremiti, saznajte ovdje.

 

 

LEDENA KAFA SA MLIJEKOM

Zavodljivo i osvježavajuće, izvrsno se podudara s vrućim ljetnim danom. Ukusan okus NESCAFÉ® u kombinaciji sa hladnim mlijekom i ledom? Ovdje naučite kako ga pripremiti.

nescafe frappe ledena kafa sa mlijekom
nescafe frappe ledeni latte macchiato

 

 

LEDENI LATTE MACCHIATO

Kremast i zavodljiv, kombinacija NESCAFÉ® kafe, promiješanog mlijeka i mliječne pjene. Ubaci led i rashladi se ovim nevjerovatnim napitkom. I ti ga možeš pripremiti – doznaj više ovdje.

 

 

“PROMUĆKAN” ESPRESSO

Nazvana i Freddo, ova je kafa kratka, ali osvježavajuća opcija, idealna za vrijeme kada ste u žurbi - kao prije pakiranja za morski izlet. Naučite kako ga pripremiti ovdje.

nescafe frappe promuckani esspresso