Predstavljeni novi NESCAFÉ Cappuccino proizvodi

Kompanija Nestlé predstavila je danas u Sarajevu nove NESCAFÉ Cappuccino proizvode koji su, zahvaljujući inovacijama, kremastiji, s raskošnom bijelom pjenom koja se jednostavno može napraviti i kod kuće.

Svi okusi iz NESCAFÉ Cappuccino asortimana - original, vanilija, čokolada, karamela, irish i bez šećera, upotpunjeni su pjenom poput one koja se dobije kada Cappuccino naručimo u našem omiljenom kafiću. Nove NESCAFÉ Cappuccino proizvode, na predstavljanju u caffe slastičarni Torte i to, prva je isprobala poznata bh. voditeljica i ljubiteljica Cappuccina Dejana Rosuljaš. Osim toga, na današnjem predstavljanju poznati kuhar Nihad Mameledžija prisutnima je demonstrirao kako na jednostavan način NESCAFÉ Cappuccino pretvoriti u osvježavajući hladni koktel, idealan za tople dane.

„Novi NESCAFÉ Cappuccino proizvodi nastali su kao odgovor na želje ljubitelja Cappuccina, kojima ovaj napitak često predstavlja poslasticu kojom se najradije počaste. NESCAFÉ, kao najpoznatiji brend topive kafe na svijetu, više od 75 godina radi na tome da ljubiteljima ovog napitka učini posebnim trenutke koje imaju samo za sebe - kada ujutro popiju prvu kafu ili uzmu poslijepodnevni predah“, izjavila je Đana Sarajlić iz odjela Marketinga Nestlé Adriatic BH.

Kompanija Nestlé ima najveću istraživačku mrežu u prehrambenoj industriji, s 34 istraživačko - razvojna centra. Inovacija u NESCAFÉ Cappuccino asortimanu, raskošna bijela pjena od svježeg mlijeka i kremasta tekstura, rezultat su predanog rada stručnjaka u želji da užitak ispijanja Cappuccina u kafiću dovedu i u vaš dom.