Hrana za pse

 U PURINI znamo da, kad je u pitanju prehrana, psi imaju posebne zahtjeve, koji se razlikuju ovisno o njihovoj životnoj dobi i pasmini. Kako bismo udovoljili individualnim zahtjevima Vašeg psa, stvorili smo lepezu pažljivo prilagođenih formula.

Preko 85 godina znanstvenih istraživanja uloženo je u razvoj PURINA® proizvoda. Izuzetno smo ponosni na tu činjenicu, jer je naša hrana za kućne ljubilmce među najpoznatijim i omiljenim brendovima u Hrvatskoj i svijetu. Malo stvari na svijetu je važnije od zdravlja i sreće Vaših kućnih ljubimaca i zato su stručnjaci iz PURINE® osigurali da kućni ljubimci dobivaju 100% potrebnih hranjivih tvari kako bi bili zdravi danas te da tako ostane i sutra.

Ovo je pregled naših brendova:

FRISKIES - nudi asortiman proizvoda, prilagođenih svim potrebama Vašeg psa, neovisno koje je životne dobi ili pasmine, i kakav god bio njegov ukus. S Friskiesom mu pružate 100% potpunu i uravnoteženu prehranu, koja obuhvaća visokokvalitetne bjelančevine, vitamine i minerale, za zdravog psa punog vitalnosti.

friskies.jpg

 

ADVENTUROS poslastice – napravljene za pse s prirodnim instinktom za avanture, PURINA® AdVENTuROS™ poslastice su pune uzbudljivih okusa koje Vaši psi jedva čekaju otkriti! Nagradite svog psa s različitim divljim aromama i teksturama, neodoljivim za žvakanje.

Adventuros.png

PRO PLAN - je naša najnaprednija, znanstveno utemeljena superpremium hrana s mesom kao prvim sastojkom. U svom asortimanu nudi formule posebno napravljene kako bi zadovoljile sve nutritivne potrebe pasa i one s dodatnim potrebama kao što su: slabiji imunitet štenaca, osjetljiva koža i probava ili prekomjerna tjelesna težina.

PPD_web_banner_1150x863px.jpgPRO PLAN VETERINARY DIETS - predstavlja asortiman posebnih veterinarskih dijeta za kućne ljubimce. Svaka formula je razvijena s najnovijim dokazima u kliničkoj prehrani i podržana je dugogodišnjim znanstvenim veterinarskim istraživanjem. Mokre i suhe dijete su razvijene uz najmodernije tehnologije i dokazano su učinkovite kod velikog broja stanja. Svaki recept osigurava optimalnu ravnotežu hranjivih tvari koje zadovoljavaju određene dijetetske potrebe.

PPVD_web_banner_1150x863px.jpg

DOG CHOW - znamo da psi imaju posebne zahtjeve po pitanju prehrane, koji variraju ovisno o njihovoj dobi i pasmini. Kako bismo udovoljili individualnim zahtjevima Vašeg psa, stvorili smo lepezu pažljivo prilagođenih formula. Naša filozofija je da psa treba pustiti da bude pas, i da je najvažnije da bude zdrav, aktivan i voljen, a ključ za to je, naravno i dobra prehrana.

Dog_Chow_web_banner_1150x863px.jpg