Hrana za mačke

U PURINI znamo da, kad je u pitanju prehrana, mačke imaju posebne zahtjeve, koji se razlikuju ovisno o njihovoj životnoj dobi i pasmini. Kako bismo udovoljili individualnim zahtjevima Vaše mačke, stvorili smo lepezu pažljivo prilagođenih formula.

Preko 85 godina znanstvenih istraživanja uloženo je u razvoj PURINA® proizvoda. Izuzetno smo ponosni na tu činjenicu, jer je naša hrana za kućne ljubimce među najpoznatijim i omiljenim brendovima u Bosni i Hercegovini i svijetu. Malo stvari na svijetu je važnije od zdravlja i sreće Vaših kućnih ljubimaca i zato su stručnjaci iz PURINE® osigurali da kućni ljubimci dobivaju 100% potrebnih hranjivih tvari kako bi bili zdravi danas te da tako ostane i sutra.

Ovo je pregled naših brendova:

FELIX – Ukusni obroci uz fantastične kombinacije koje će razmaziti osjetila Vaše mačke i donijeti joj divna iznenađenja, poput ukusnih želea, umaka pa čak i hrskavih poslastica. Uz pridržavanje uputa za hranjenje na pakiranju, FELIX® recepti osiguravaju 100% dnevnih potreba Vaše mačke.

Felix_web_banner_1150x863px.jpg

FRISKIES - nudi asortiman proizvoda, prilagođenih svim potrebama Vaše mačke, neovisno koje je životne dobi ili pasmine, i kakav god bio njezin ukus. S Friskiesom mu pružate 100% potpunu i uravnoteženu prehranu, koja obuhvaća visokokvalitetne bjelančevine, vitamine i minerale.

fricki.jpg

GOURMET – kreiran raznoliki asortiman recepata za mačke, prave gurmane, kako bi svakodnevno uživale u različitim teksturama i okusima. Kvalitetni sastojci su pripremljeni na nježan i ukusan način, kako bi još više razmazili profinjeno nepce Vaše mačke. Iznenadite svoju mačku neodoljivim okusima iz Gold, Perle ili Mon Petit asortimana.

Gourmet_web_banner_1150x863px.jpg

PURINA ONE -  Purina One asortiman nudi visoko kvalitetne sastojke u prilagođenim dijetama u skladu sa životnom fazom i životnim stilom mačke. Posebno napravljena od strane PURINA veterinara i nutricionista i proizvedena od visoko kvalitetnih i ukusnih sastojaka, PURINA ONE® suha hrana nudi Vašoj mački ukusan, hranjiv obrok. Svi PURINA ONE® proizvodi sadrže ACTILEA®, jedinstvenu formulu koja je napravljena kako bi pomogla u održavanju imunosnog sustava Vaše mačke. Formula ACTILEA® donosi niz pozitivnih učinaka koji podupiru zdravlje Vaše mačke i osiguravaju joj sretan i zdrav život.

PurinaOne_web_banner_1150x863px.jpg