NESCAFÉ Classic

NESCAFÉ CLASSIC je proizveden od vrhunskih zrna kafe porijeklom iz Brazila. NESCAFÉ CLASSIC dobija se iz pažljivo biranih zrna kafe istim postupkom kao i tradicionalna pržena (mljevena) kafa, koji se nastavlja dalje posebnim postupkom dobijanja granula. Na samom početku zrna se melju i prže, zatim se zakuhavaju. Na kraju se posebnim tehnološkim postupkom odvaja talog (soc), ubrizgava vruć vazduh koji ispari vodu i ostaju suhe granule kafe.

NESCAFÉ CLASSIC u ponudi je u pojedinačnom pakovanju od 2 g i zbirnim pakovanjima – kesicama od 20 g, 50 g, 200 g, limenkama od 50 g, 100 g, 200 g i 250 g i staklenoj ambalaži od 200 g.


Sve počinje s NESCAFÉ

NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svijetu, u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja svijeta. S više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite saznati više, posjetite https://www.nescafe.com/

www.nescafe.com

NESCAFÉ Plan

Od 1960-ih sarađujemo s uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu uvođenjem naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo s više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korištenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbjeđujemo i budućim generacijama da mogu uživati u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.