Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

NESCAFÉ Classic

Box with image and bottom text

NESCAFÉ CLASSIC je proizveden od vrhunskih zrna kafe porijeklom iz Brazila. NESCAFÉ CLASSIC dobija se iz pažljivo biranih zrna kafe istim postupkom kao i tradicionalna pržena (mljevena) kafa, koji se nastavlja dalje posebnim postupkom dobijanja granula. Na samom početku zrna se melju i prže, zatim se zakuhavaju. Na kraju se posebnim tehnološkim postupkom odvaja talog (soc), ubrizgava vruć vazduh koji ispari vodu i ostaju suhe granule kafe.

NESCAFÉ CLASSIC u ponudi je u pojedinačnom pakovanju od 2 g i zbirnim pakovanjima – kesicama od 20 g, 50 g, 200 g, limenkama od 50 g, 100 g, 200 g i 250 g i staklenoj ambalaži od 200 g.

Box with image and bottom text

Sve počinje s NESCAFÉ

NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svijetu, u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja svijeta. S više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite saznati više, posjetite https://www.nescafe.com/

www.nescafe.com

Box with image and bottom text

NESCAFÉ Plan

Od 1960-ih sarađujemo s uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu uvođenjem naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo s više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korištenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbjeđujemo i budućim generacijama da mogu uživati u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.