NESCAFÉ Sensazione Créme

Iznenadite se senzacionalnom kafom koja se izdvaja svojim baršunastim, punim ukusom, finom kremastom pjenom i neodoljivom aromom. Nova NESCAFÉ Sensazione Créme sigurno će očarati delikatna nepca ljubitelja kafe.

NESCAFÉ Sensazione Créme je 100% rastvorljiva kafa s teksturom praha, kombinacija Robusta i Arabica zrna kafe, idealna za konzumaciju tokom čitavog dana.

NESCAFÉ Sensazione Créme u ponudi je u staklenoj ambalaži od 100 g i 200 g.


Sve počinje s NESCAFÉ

NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svijetu, u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja svijeta. S više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite saznati više, posjetite https://www.nescafe.com/

www.nescafe.com

NESCAFÉ Plan

Od 1960-ih sarađujemo s uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu uvođenjem naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo s više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korištenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbjeđujemo i budućim generacijama da mogu uživati u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.