NESCAFÉ

Sve počinje s NESCAFÉ
NESCAFÉ je omiljena marka kafe u svijetu, u kojoj uživaju pojedinci i porodice u više od 180 zemalja svijeta. S više od 75 godina iskustva u izboru, prženju i stvaranju vrhunske kafe, ne čudi podatak da se svake sekunde popije više od 5.500 šoljica NESCAFÉ kafe. Ako želite saznati više, posjetite  https://www.nescafe.com/

NESCAFÉ Plan
Od 1960-ih sarađujemo s uzgajivačima kafe pomažući im da uzgoje što kvalitetniju kafu uvođenjem naprednijih metoda uzgoja. Svake godine direktno radimo s više od 170.000 uzgajivača kafe. Podrškom uzgajivačima u korištenju odgovornijih metoda uzgoja kafe obezbjeđujemo i budućim generacijama da mogu uživati u ukusnim šoljicama NESCAFÉ kafe.

Najomiljenija kava na svijetu! Možete je pronaći u skoro svakoj zemlji na planeti. NESCAFÉ proizvodi mnogo različitih vrsta kave… Koja je Vaša omiljena?

Kava bogata antioksidantima

Da li ste znali da je kava bogata antioksidantima? Oni se prirodno nalaze u zelenim zrnima kave i imaju blagotvoran utjecaj na ljudski organizam te pomažu u spriječavanju i usporavanju određenih degenerativnih bolesti i starenja.

Tradicija kvalitete

Zagarantirana kvaliteta – od 1938. godine!
Duga je povijest kroz koju smo prošli da bi stigli ovdje gdje smo danas, sa oko 3000 šalica Nescaféa koje se popiju svake sekunde!