Maggi ideja za

Proizvodi s oznakom „Maggi ideja za...“ su mješavine nekih od osnovnih začina s dodatkom posebno odabranih aroma i drugih sirovina. Koriste se za pripremu različitih vrsta jela – tradicionalnih ili modernih recepata, u okviru kojih postoje posebno pripremljene mješavine začina, poput dodataka za meso, tjesteninu ili ribu.

 

„Maggi ideja za...“ daje Vam odgovor na svakodnevno pitanje „Šta danas kuhati?“ i pomaže da jednostavno i brzo pripremite kompletan obrok za cijelu porodicu. Uz pomoć proizvoda „Maggi ideja za...“ uspješna priprema jela je zagarantovana. Specifična kombinacija začina oplemenit će jelo i dati mu posebnu notu okusa. Pružamo Vam kombinaciju dobro poznatih sastojaka koje znate i volite, nudimo raznovrsnost u receptima i garantujemo kvalitet gotovog kuhanog jela.
Zadovoljstvo naših kupaca motiv je koji nas pokreće da, praćenjem svjetskih trendova, konstantno radimo na unapređenju postojećih i razvoju novih proizvoda.

Proizvodi s oznakom „Maggi ideja za...“ dostupni su u pažljivo definiranim gramažama od 30 g do 55 g. U našem asortimanu kulinarskih proizvoda pronaći ćete smjese za pripremu tradicionalnih i modernih jela. Najtraženija tradicionalna jela lako uspijevaju uz dodatke za pripremu gulaša, lovačkih šnicli, riblje čorbe, pasulja, sarme i punjene paprike. U modernom segmentu prepoznati smo kao lider na tržištu i nudimo recepture za laku pripremu paste Bolognese, Milanese, Carbonara, lasagne ili makarona s četiri vrste sira, kao i za pripremu jela s mesom – piletine s četiri vrste sira, piletine sa špinatom i piletine sa šampinjonima.