Juhe

Kao početak svakog porodičnog ručka, MAGGI Supe predstavljaju važan dio svakodnevne ishrane. Njihove glavne prednosti su brza i laka priprema i zagarantovan rezultat. Kompanija Nestlé potrošačima nudi širok asortiman supa u kesici, koje dijelimo na bistre supe, supe s knedlama i krem supe. Razlozi dugogodišnjeg povjerenja naših potrošača su kvalitet proizvoda, tradicija, inovacije i renovacije u ovoj kategoriji.

Ukusi i preferencije potrošača imaju
važnu ulogu u kreiranju proizvoda te su bili ključni za razvoj novog i jedinstvenog koncepta „Svijet dobrih sastojaka“. MAGGI supe sada sadrže jednostavne i potrošačima dobro poznate sastojke, poput onih koje mogu pronaći u svom kuhinjskom ormariću.
Naš cilj je unaprijediti cijeli kulinarski asortiman do 2020. godine dodavanjem sastojaka koje naši potrošači
znaju i vole, istovremeno uklanjajući one koje ne prepoznaju i koji im se ne dopadaju. Povećavamo udio kvalitetnih sastojaka poželjnih u prehrani svakog pojedinca: povrće, grahorice, cijelo zrno žitarica, začini, a smanjujemo u proizvodima udio soli, šećera, zasićenih masnih kiselina te uklanjamo vještačke boje. 

  

MAGGI supe su prilagođene za 3 do 4 tanjira. Kao lider na tržištu imamo odgovornost i obavezu da stalno inoviramo proizvode kako bismo svojim potrošačima olakšali pripremu jela, a obrok učinili prisutnim s bistrim supama, supama s knedlama i krem supama.